Islami

>> Sunday, April 25, 2010

Valon ISENI

Ishte dita ime me fat…
Kur unë dola të shëtis pak
Ndjenjat e mia ishin në nivelin më të ulët
Edhe pse nuk kisha parandjenjën,
se do të më ndodhte dicka.

Ai udhtim për mua ishte privilegj
Andaj duhet ta emëroja
Ngase ishte dita kur do të fillonte udhzimi im
Dhe këtë histori do ta demonstroja me pak fjalë
Kur papritmas takova një shokun tim
Dhe më ftoi,të shkojmë e të degjojmë një ligjëratë
Nuk e paramendoja atë krenari që më kaploi
Nuk e dija se kjo fe ishte kaq tërheqëse
Në atë moment zemra ime qante nga gëzimi
Derdhte lotë aq sa mundej,saqë u shtrydh
Lotë të cilët ma pastruan rrugën time…

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP