I larguari (nga All-llahu)

>> Friday, April 25, 2014

Kur krahët të rëndohen, e frik edhe nga vetja ke.
Kur parajsa të duket aq larg, dhe erên më nuk ja ndjen.
Kur buza të thahet nga mos'lutja, nga shija e idhët e mallkimit.
Kur ne qëndrojmë pezull mbi këtë jetë, kur i takojmë amshimit.


Jeton Shabani

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP