Ai erdhi-1

>> Tuesday, August 10, 2010

Ai erdhi-1

Hamdi Nuhiju

Nga qielli i shtatë
Si mysafir i përkohshëm
E nikoqir i përhershëm
I zemrave të devotshme


Ai erdhi
Dhe ty të gjeti
Duke rrënuar shtëpinë
E zemrave të vëllazëruara….

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP