Ramazani dhe Jusufi a.s

>> Friday, August 06, 2010


Ramazani dhe Jusufi a.s

Dymbëdhjetë muaj ka viti
Sa Jakupi djem pati
Jusufin deshi më së shumti
Siç duam ne Ramazanin


2
S’ia hoqën babait njëmbëdhjetë
E verboi për Jusufin malli
Kaq muaj dhe zemrat tona
me vner e hile po i mbush mëkati

3
Dhe porsi syve Jakupit
Aroma e këmishës së më të dashurit
Zemrave tona u kthen dritën
Shija e ibadetit të Ramazanit

Ilmi Rexhepi

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP