JETA PA TY

>> Friday, April 25, 2014
Që kthim s’ka...


Share/Save/Bookmark Lexoje te plote...

I larguari (nga All-llahu)

Kur krahët të rëndohen, e frik edhe nga vetja ke.
Kur parajsa të duket aq larg, dhe erên më nuk ja ndjen.
Kur buza të thahet nga mos'lutja, nga shija e idhët e mallkimit.
Kur ne qëndrojmë pezull mbi këtë jetë, kur i takojmë amshimit.


Share/Save/Bookmark Lexoje te plote...

PRAN VARRIT TËND

Pran varrit tënd derisa qëndroja

Sa e sa pyetje vetes  i shtroja,

E pyeta veten  vallë më nuk je pranë?


Share/Save/Bookmark Lexoje te plote...

PARAJA

>> Thursday, April 24, 2014

HASAN ZYKO KAMBERI


Mbreti, ç'urdhëron dynjanë,
Që ka vënë taraphanë
E i presënë paranë,


Share/Save/Bookmark Lexoje te plote...

PendimiPërse kaq shumë yje
S'paskam pa më parë
Përse këso qetësie


Share/Save/Bookmark Lexoje te plote...

KUJDES NËNËS, BIJA IME

Me shumë mund  ty të linda e të rrita
Por prej teje asnjë herë nuk u mërzita
Natë e ditë për ty mami bijë mendoj
Në asnjë rast fytyrën tënde se harroj.


Share/Save/Bookmark Lexoje te plote...

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP