Lutje Hënës

>> Wednesday, June 30, 2010

Besnik JAHA

O llampë e natës
O hënë
Më ndrit dhe mua dhe njëherë
Dikur isha i lumtur

E ti paskëshe ndritur dhe atëherë
Por, tash jo
Mos jam unë hieja jote?
O djepi i syve të mi
Mos jam unë vetë zymtësia?
Pse s’më ndritë ndritë?
O fati i natës së errët
Më ndrit dhe mua
Njëhërë …
Përherë …

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP