Kur qielli loton!

>> Wednesday, June 02, 2010

Besnika JAHA

Ishin dit vere
I vetëm dola në treg
Dielli përcëllonte
Duke ecur rrugës dëgjova

Një plak plisbardhë me karrocë
Që rrëfente,
Do të bjerë shi
Thoshte ai
Pas pak,
U ktheva rrugës për shtëpi
E shi filloi të bjerë
Thoshte plaku i mjerë
Janë lotët e qiellit
Dhe të diellit

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP