Bota pa dashuri

>> Monday, June 07, 2010

Hamdi NUHIJU

Shterpet çdo ndjenjë
Karshi bukurisë sate
Nën lëvozhgat e brengave
Oscilon kjo fjalë…


Bota e hidhur e mbytur në llomin e budallakisë
Kërkon rikthimin në epiqendër
Aty ku dashuria luan rolin e mirësisë
Dhe jo nxitjes për djallëzi…

Kjo botë e brendshme na ngjallë për së dyti
Mbi miliona fjalë të lumturisë
Më mbyte, të mbyta, botë vrasatare
E ideologjisë së mbrapshtë…

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP