Pak

>> Thursday, August 12, 2010

Rudina Dura

Pak ...

Pak qetesi ne kete bote

Duan te gjithe njerezit sotNje strehim te ngrohte,miqesor

Me dashuri dhe lumturi njerezorTe gjithe jemi ne pritje te ndryshimit

Te diteve te lumtura mes njerezimitNdyshimi vjen nga vete ne

Jemi e ardhmja,rini e rePak minuta qe harrxhon ne namaz

Jane me te mira se minutat me shoket ne gjimnazPer pak ajete kuranore qe lexon

Me mijra sevape ti fitonPer pak hapa drejt xhamis

Afrohesh me shume drejt miresisNje muaj predikimi

Eshte mbajtja e agjerimit

Per nje muaj te shenjte

I jep hak pushimi trupit tendePer pak mendim te forte....

Dhe shikim te prehte....Duhet ti shikojme gjerat ne realitet

Shembujt ne kete jete jane argumentPer pak.......Rudina Durra

BURSA-TURQİ

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP