IFTARI

>> Saturday, December 30, 2006


Ne cdo mes ku depertojne ndjenjat,
dhe kenaqesia hudhet ne meditim,
ku engjujt kuvendojne per besimtaret,
e harrojne botekuptimin e qenies njeri...
Moment fascinues,
i bukur me bukurine,
te therret o njeri,
iftari ne thyerje te gjithesise...
Te dashurit per hir te All-llahut ,
strehohen ne xhennet,
agjeruesit e Ramazanit,
arrijne lartesite....

Hamdi Nuhiju

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP