Sharri Dhe Bukurite e Tij

>> Saturday, December 30, 2006


aty ku zemra gjene qetesine,

dhe me ledhatine e jetës kërkon meshire,

nuk harrohet dot Krijuesi,

për këtë krijes magjike.

njerëzitë harrojnë vlerat,

ne peshojat e imanit ato kanë vend meritor,

bukuri natyrore ne nenqiellin arbenor,

gjithmonë i peshuar, me peshoja për ne xhennet...

cicerrimat e bilbilave,

dhe era e lehtë pa tis,

me nxite ne meditimin,

ne perkushtimin All-llahut tim...


Hamdi Nuhiju

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP