Andej bregut të jetës

>> Friday, September 28, 2012Ngjyrat e mjegullta të botës
Nuk di as vetë t’i dalloj
Mes të mirës dhe të kotës
Llogarinë po kërkojHapat e mi mbushin ditarin
Nga e bardha në të zezë
E për natën e vetmisë
Andej bregut të jetës
Një qiri, a e kam ndezë?!

Blerim Halili

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP