Historiku i tekbirit

>> Wednesday, September 26, 2012

 Ilmi Rexhepi


Kur e arriti qiellin e dynjasë,
Xhibrili që  kurban qiejve binte,
U frikua mos po ngutej Ibrahimi
Të priste Ismailin, si njeri që ishte.


Dhe tha:“Allahu ekberu, Allahu ekber”
Duke i dhënë shenjën Ibrahimit se erdh’
Ç’u gëzua alejhisselami kur e pa  dhe tha:
 “La ilahe il-l-ALLaH Wallahu ekber”.

Mbetën pa u përmendur dhe fjalët e të dëgjueshmit
Me të cilat madhëroi e falënderoi Ismaili:
“Allahu ekber we lil-lahi-lhamd”
Kështu u  plotësua tekbiri

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP