Kur të gjendesh para:

>> Wednesday, September 26, 2012


Rijad Imeri

Kur te gjendesh para:

fyerjeve, sharjeve, talljeve, mashtrimeve, hipokrizis, manipulimeve ...

në mesin ku jeton

a thua duhet tua kthesh atyre me tallje, mashtrime hipokrizi ...

Jo kurrsesi sepse kjo nuk është natyra e besimtarit

sepse besimtari është sikur lulja

e thithën dioksidin e karbonit ( CO2 ) i cili është i dëmshëm për njerëzit

dhe e liron Oksigjenin ( O2 ) i cili është esencial për jetën e njeriut

Andaj sikur të gjithë të lironim dioksid të karbonit ( sharje fyerje mashtrime )

Atëherë jeta në tokë do të përfundonte.

Për këtë edhe i dërguari i Allahut na paralajmëroi se prej shenjave të Kiametit është ngritja ( tërheqja ) e besnikërisë.

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP