CESHTE SUFIZMI???

>> Monday, March 26, 2007

SHEJH EBU SA’ID EBUL HAIR
(967-1049)


Nëse veten
Nuk e flijoni
Atëherë,
Kohën tënde
Me marrëzira
Mos e shpenzoni.
Sufizmi është
Përqëndrimi
Te shikimi
Tek Ai
Që është Një,
Dhe të jetuarit
Të drejtuarit
Tek Ai
I Cili
Është Një…

Përktheu nga anglishtja:
Mexhid YVEJSI,Gjakovë

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP