FESTA ISLAME

>> Saturday, March 10, 2007

Sot është gëzim për muslimanin
Kremton festën e Bajramit.
Vëllau –vëllaut festën ia urojnë
Luten që Zoti duat tua pranoj

Inshall-llah Zoti
muslimanët do ti mbrojë
Zemrat besimtarëve
inshall-llah ti forcojë.

Të gjithë janë të lumtur
Dhe ndihen njejt
Sepse besojnë
Zotin e vërtet.

Pas çdo sakrifice Ai të shpërblen
Me të mirat e tij ty të ushqen
Bajrami është festë e madhëruar
I pasuri të varfurin nuk duhet për ta harruar

Muslimani sot shumë mirë kalon
Me lutje e dua All-llahun e madhëron
Me respekt të madhë këtë e përkujton

SEPSE

Vetem Atij I përket Falënderimi .
Lutja , falja , ringjallja dhe agjërimi .

Zana Sharku
Nxënëse e klasës së 11-të
Rahovec

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP