PERDJA

>> Monday, March 26, 2007SHEJH EBU SA’ID EBUL HAIR
(967-1049)


Perdja ndërmjet
Njeriut dhe Zotit
Nuk është bota,
Është përfytyrimi
Se “Unë” kaloj dhe
Përtej vetes përshkoj.

Kudo që përfytyrimi
“Unë” ekziston
Është xhehnem,
Kudo që përfytyrimi
“Unë” mungon
Xhennet i thonë…

Përktheu nga anglishtja:
Mexhid YVEJSI, Gjakovë

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP