LE TE HAPEN DYERT !

>> Sunday, March 11, 2007


Le të hapen një nga një dyert
E botës së Pafundësisë,
Që të dëgjohen të artat motive
Të sinfonisë së Pavdekësisë

Kush rroi, rroi, kuptoni!
Dhe ju, o të vdekur, ringjalluni!
Dhe porsi engjëjt fluturoni!
Në shpirtin tuaj nga zëri i Drejtësisë.

Nga gjokset e zgjedhura dihet
Se ndjenja e njeriut ringjallet,
Se shpirtrave frymë u fryhet
Nga fryma e Fshehtësisë.

Dhe sytë e përlotur kthjellohen,
Se Syve rreze drite u gëzohen,
E bardha nga e zeza veçohen,
Drita përhapet nga Aureola e Bukurisë.

Fet’hullah Gylen

(Marrë nga ZAMAN, mars 2007)

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP