Jeta

>> Monday, March 12, 2007


Minutat shkojne dhe nuk kthehen,
kujtimet e brishta trokasin ne zemer,
me thyejne me perplasin si anjeher tjeter,
ndalet dora ndalet shikimi,
nuk me mbetet asgje tjeter perveq ketij trishtimi.

Jeta valvitet ne flamurin e piratit,
timonin e perplasin ererat e karpatit,
jeta pernjeher mu turbullua,
nuk ka kujtime te mira per mua.
Te gjitha u harruan,

amshimi eshte per mua.Minushe Daku Prishtinë

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP