VLERA

>> Wednesday, March 14, 2007

VLERAGjdo gjë ne jetë,
është e mirë dhe me vlerë,
edhe pse ndoshta mendon,
se ty nuk të përket.

Ajo që është e pastër,
ajo që është e shenjtë,
edhe nese je i varfër,
tek ty do te gjej vend!

Kur hëna e dielli perëndon,
shpresa e fundit humbet,
zemra mendon se t'pushon,
mos harro se kurr nuk je vet.

Ai është me ty qdohere,
të mbron pa mbules,
ZOTI qoft me ty gjithmonë,
Ai te fali jet përher.....

JEHONA PERQUKU

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP