Bindem

>> Saturday, May 02, 2009


Bindem për fuqinë tënde, o Allah!

Me zemrën time të besoj,

Je krijuesi i çdo gjëje

Andaj ty të madhëroj.


Të madhëroj dhe dëshmoj, Allah!

Përveç Teje tjetër Zot nuk ka.

Ti je Zoti i vetmi qellim,

Për këtë kam ardhur në dynja.


Shikoj botën që më rrethon,

Për Allahun çdo gjë pohon

është i Gjallë e Kreator,

Krejt gjithësia këtë e dëshmon.


Ç'është shpirti pa besim?

Ç'është një trup pa adhurim?

Si rri mendja pa kujtuar,

Për Allahun që e ka krijuar?


Albulena BAJRAMI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP