Jepuni aromë xhenneti

>> Tuesday, May 05, 2009


Nën shaminë e kaltërt është gjetur dashuri
që mbreteronte në teatrin e kësaj bote
vetëm për të arritun ridanë Hyjnore
Valzonin në shiun e shume pritur që më parë,
të lodhur të gëzuar mezi janë gjetur,
kane vjedhur dashuri ledhatim dhe përqafim dhe
kanë mbetur të varfër, të dehur pas njëri tjetrit,
nuk duhet të ishte ëndër sepse qe shkruar në gur.
Jepuni aromë xhenneti të ringjallen, ktheujani fuqinë
dhe...lirojeni nga prangat të ledhatohen për hir të Tij
sepse ata nuk jetuan për të jetuar e as për tu ledhatuar
por për tu gëzuar në dashurinë e lejuar
e për të fituar dashurinë e Hyjut te Madhëruar.


Metin HOXHA

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP