Jetë

>> Monday, May 18, 2009


Minushe DAKU


Jetë të thonë
dhe njerzit të jetojnë...
të ndjejnë e s'të përjetojnë..
varg frikash ngjitur
në emrin tënd.
Definicion të saktë
të paktë i than.

Të paktët
u friguan nga
kthetrat e tua,
të paktët u trishtuan
dhe të përjetuan...
nga të tjerët u dëbuan
por në Kur'an
më të mirët u emëruan..
TË DËRGUAR .

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP