Kam humbur mundësinë

>> Sunday, December 13, 2009


Unë kam ikur larg
Askush nuk do të më shohë kurrë përsëri

Unë dëshirova, u luta
por unë harrova
Dhe kurrë nuk u brengosa

Por më shiko tani
Unë kurrë nuk kam qenë kaq i frikësuar

Duke qëndruar përballë Zotit tim
Lot po më rrjedhin sytë

Dy libra hapen përballë meje
Unë kurrë nuk kam parë me kaq shumë faqe

Unë gjithmonë mendoja se isha i mirë
Por më dukej se isha shumë i keq

Lodhesha dhe lodhesha duke thënë: “All-llah”,
Se me vjen keq!

Nëse Ai do të më kthente prapa
Unë do të ndryshoja plotësisht

Por nuk kam më mundësi
Duhesha të kisha qenë një mysliman më i mirë

Shenjat në tokë
Më treguan se All-llahu ishte i vërtetë

Por mendimet e mia ndaluan
Unë kurrë nuk mendoja se Ai ishte i vërtetë

Kështu që, përse jam këtu, ku ndodhem?
Në portat e xhehenemit!

Qava e qava
Por askush nuk është duke ardhur për të më ndihmuar tani


Përktheu nga anglishtja: Zeqir Esati

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP