Të kujtoj

>> Saturday, December 12, 2009

Dhe sikur natën të dilte dielli
Që në tokë të shfaqen hijet
Sikur dita të bëhej natë
Që në të t’ dalin yjet
Unë s’do të mundem pa ty

O zemra ime shfaqe dritën në sytë e mi
Që të shoh botën e bukur
Se nuk po mund të rri

Sa sy të bukur kishe natën
Kur më shikoje me dashuri
Sa vezullim i bukur që ishte
Shikimi yt në zemrën time
Që desh me mbytje me dashuri

Shpesh herë më duket se të kam afër
Nga gëzimi rrëqethem
Zhgënjehem

Shpesh herë dua të vij te ti
Kur mendoj pak më thellë
Duhet të vdes

Hevzi Zeqiri

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP