Ashtu është

>> Sunday, October 11, 2009Atëherë kur u bë synimQë të nisemi për shpëtim


Erdhi shprehja dyluftim


Që të pastroj shpirtin tim


Doli në shesh ajo që s’dihej


Që në zemër shumë her vihej


Po rëndon e po kërkon


Atë që ti se dëshiron


Ka pas trim më me nam


Që të vërtetën e kanë thanë


Nga armiku s’kan pas frikë


Edhe sikur ta rrejpshin me thikë


O armiku rrugë ka ndërruar


Kur Omerin ka takuar


Ky burrë i madh e ky trim


Do të ketë shumë shpërblim


Mos u dorëzo o besimtarë


Se ndihma e Allahut ka me ardhë


Hyn edhe ti në këtë rradhë


E do të jesh faqebardhë


Për një shpërblim të pandërprerë


Ja Allahu të ka ba nderë


S’të ka hudhë në humnerë


Por të ka bërë njeri me vlerë


Falenderoje Allahun për begatimin


Dhe te Ai kërko shpërblimin


Te melekët të ka lavdëruar


Dhe me xhennet të ka graduar

Valbon RUSHITI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP