Libri në raft

>> Sunday, October 04, 2009

Në raftet e librave shiqon një njeri
Shiqon me ëndje një të trashë libër
Pyet veten athua se ç’libër është
Aq i trashë me ç’informata
Vjen tjetri e përshëndet me selam
Zgjat dorën në dhe merr atë, plot margaritar
Fillon ta lexojë me melankoli
Shëndrit dhoma e shëndrit zemra
Pastaj pyet se ç’është kjo gjë
I thot është libri që nuk ka të fshehta
Libër për të cilin gjithëkush ka nevojë
Shkencëtarë e bari kush di të jetojë
Është Kur’ani pa të cilin dritë nuk ka!
Pa të zemra të ndalet e njerthi të thahet.

Hevzi ZEQIRI

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP