Gjeje veten!!!

>> Saturday, October 10, 2009

Dhe kur koha fluturon,
Mos mendo se je në humbje.
Shikoje veten se ku je më i mirë,
Për ta ndalur atë që s’e dëshiron.
Kështu duke punuar më këtë ide
I tregon botës se je inovator!

Hevzi ZEQIRI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP