VDEKJE

>> Tuesday, October 20, 2009


Xheladin HAMZA


Vdekje...
Qetësi e rëndë
Heshtje...

Dielli ngadalë ik
Ngjyrat e jetës zbehen
Muzgu lehtas lëshohet
Dhe toka hesht...

Nën hapat e rëndë
Të vdekjes
Gjethet vajtojnë
Pa lot...

Shpirti i shoqëruar me engjëjt
Trupin e vet të mbështjellur
Me qefinë të bardhë si bora
Shikon...

Vdekje...
Qetësi e rëndë
Heshtje...

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP