E deshta fort...

>> Sunday, October 25, 2009


Emine MALIQI


Ne nje qoshe sypérlotur,dhe barku i yt i fryer!
Guximi me mungonte ,ti grua e martuar.
Mé duket nuk ndiheshe miré,ishin dhembjet ,apo torturè !
Té nesérmén ,ma nuk u duke...
thane...lindi nje bebe!

Pér ty me erdhi miré,
pér veten nuk gjeja ngushéllim!
Do t`mé mungojné syte e saj, green... do t`mé mungojnè!

Githé botès inatè ja mora,
po mé kafshon heshtja me dhambé ,
doja te shihja atje tek ti!
Njé mijé fjalé ,doja ti thoja
nese do kthehesh...?Por Ti... lehonesh!

Unè u dorézova para k`ti fati!
Sa e sa here, t` kam pa duke qare,
Jam shumé i dobét prané syve t`tu!
E Vogla ime ,né shpirté m` ke vraré!

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP