Kur’ani

>> Tuesday, November 10, 2009


Lexohet e mësohet me dashuri
Me besim e mallënjgjim të madh
Në zemër shkruhet mirësi

Të dridhë mendjen nga fjala hyjnore
Të lag fytin me lëgun e gjuhës së bukur
Të qetëson shpirtin e ngritur peshë

Të mëson dashurinë ndaj mikur
Ta trajnon dhe ta zbutë gjuhën
Për të ftuar në bësim e shpëtim

Hevzi ZEQIRI

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP