Liri në hapësirë

>> Sunday, November 15, 2009Udhë pas udhe në shpirtin hapsinor
Në qendër të vetëdijes së mirëfilltë
Në mesin e kënaqësisë shpirtërore

Në fazën e pjekurisë së burrit burrë
Në shijen e jetës së ëmbël si hurme
Qëndron njeriu që mund të jet zemërgurë

Në mes tij dhe tjetrit është dashuria
Më buzën e fjalës së bukur ëmbëlsirë
Rrezaton fjala që jo vetëm thuhet, LIRI!

Hevzi ZEQIRI

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP