Ahireti

>> Thursday, January 14, 2010

Amir IDRIZI

Ahireti vllezër të dashur është jeta në amshim,
Ku secili prej nesh do ta përjetojë këtë ndodhi.

Ahireti është jeta pas vdekjes ku njeriu jetën në amshim e përjeton,
Cdo të mira në atë botë e ka .

Në ahiret cdo njeri do ta kalojë Siratin ,aty do të jenë të gjithë njerëzit ,
Duke pritur dhe disa me fytyra te zbardhura dhe të nxira se cfarë fati e ka.

Do të kalojë mbi këtë urë ,vallë ku njeriu në cilën anën do të jetë,
Nga cila anë do të jetë nuk dihet.
Nga ana e djathtë janë njerëzit faqe bardhë ku secili do ta takojë
Ibrahimin a.s.

Nga ana e majtë janë njerëz me halle ku secili prej neshë ka mu taku me Muhamedin a.s

Nga secila anë përplotë njerëz duke pritur për fatin tëndë .

Ahireti eshte jeta në amshim ,ku secili prej nesh do të takojë të afërmit e tij.

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP