Islami kudo dritë

>> Sunday, January 24, 2010

Drilon Buci

Është diçka që s’mund ti veshe emër ,
Si fe te dejtë islamin e ndjenë në zemër,
Sepse Islami është dritë dhe shpresë që e fali Zoti ,
Gjithë këto te mira ta zbatoje robi ,
Është një thesar me shume dobi
Zoti bëri ligje dhe drejtësi .

Gjithë njerëzit që do vijnë dhe ta kuptojnë
me një marramendje do e pranojnë,
Ka pas si juve o jobesimtare njerëz te shkolluare dhe shkencëtare ,
Se nuk ka Zote kësaj ata thanë
Por në fund dolën se gabuan
E për juve jobesimtare mos besoni ne idhujtarë dhe ne tempuj
pore këto gjera merrni për shembuj
Merrni shembuj dhe keni logjik
sepse Zoti do tu ndëshkojë një dite .

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP