Islami dhe veprat e tija

>> Monday, January 25, 2010

Drilon Buci

Hapni veshët dhe dëgjoni me zemër ,
Për Islamin Allahu ka ber emër ,
Ka bë emër të gjithë që janë mysliman
Allahun ta besojnë tamam .

Sepse Ai është Krijues gjithësisë
Ka lëne të kuptoje në histori të njerëzisë,
çdo historian apo shkencëtar
që Kuranin e ka lexuar ne te kaluarën
dele se ka gabuar .

Çdo njeriu kur ti jepet rasti
do të dëshmoj se Allahu është me i Madhi ,
Që të flasësh gjithmonë për të mirën
Duhet te përballeshe së pari më të vështirën .
Çdo shenje e Tij po kuptohet dhe islami po lartësohet,
Sepse është fe hyjnore , Allahu vet e flete këtë gjë .
Që të njohësh gjithmonë Madhështinë e Allahut dhe Islamin
Duhet lexosh gjithmonë Kuranin

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP