Kuptimi i jetës

>> Tuesday, January 19, 2010Kuptime ka jeta
para nesh jetojnë
disa që i shohim
dhe të tjera që na kalojnë

Jeta ka kuptime
si gaca veprojnë
disa që na ngrohin
dhe të tjera që na përvélojnë

Na zbërthe o Zot
shenjat që na con
na ndrico atë rrugë
që ne na shpëton

Té mirën pë të mirë
té keqen për të keqe
na i dallo kështu o Zot
gjërat e kësaj jete

Kuptime ka jeta
para nesh jetojné,
disa që i shohim
dhe të tjera që na kalojnë

Jeta ka kuptime
si gaca veprojnë
disa që na ngrohin
dhe të tjera që na përvélojnë

Na zbërthe o Zot
shenjat që na con
na ndrico atë rrugë
që ne na shpëton

Té mirën për të mirë
té keqen për të keqe
na i dallo o Zot késhtu
gjërat e kësaj jete

Ilmi Rexhepi

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP