Dashuria ndaj Resulullahut

>> Sunday, January 17, 2010

Mevlan Avdili

Erdh Resuli në këtë jetë
Në mes maleve në shkretëtirë
E gjithë bota u ndriçua
Po edhe injoranca u largua

Ai quhej i lavdëruar
Në Inxhil dhe Tevrat i paralajmëruar
Nga gjyshi plak i emëruar
Mëshirë prej Zotit i lëshuar

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP