Këto fjalë dëgjoni

>> Tuesday, January 26, 2010


Drilon Buci

O ju njerëz po gaboni
se të fjalën e drejt nuk po e dëgjoni,
shumë po e gënjeni vetveten
kur po e mohoni të vërtetën.

Fjala e drejt është si kolone dhe nuk shkundet
asnjë gjëje nuk i përkulet,
pot valëvitët si flamuri n shtizë
del gjithmonë në shesh të drejtësisë .

Kur të vërtetën po e kundërshtojmë
asgjë nuk po fitojmë ,
pra le të na prij e vërteta
që mbarë të na ecën jeta .

Se Kurani është plot me dije
lajme që vijnë nga Krijuesi i kësaj gjithësie,
dije kjo që ta zgjat jetën
të mëson shkencën dhe të vërtetën.

Me mendjemadhësi asgjë nuk mund të arrijmë
vetëm vetën e dëmtojmë,
të jemi të gjithë me një mendim
që nga Zoti të zbret shpëtim

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP