Dashuria për Zotin

>> Sunday, February 14, 2010

Amir IDRIZI

Dashurinë për hirë të Zotit,
Çdo njeri e posedon nga jeta
E deri në vdekje atë e don.

Dashuria e atij është e pa fundshme,
me mirësi e posedojmë këtë e adhurojmë,

Dashurinë e tij e kemi në çdo zemër të
muslimanit gjen vende dhe me burimin e flaktë
në zemrën e tij ajo vlon.

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP