Ringjallja

>> Sunday, February 07, 2010

 
Argjend Xhelili

Ca dëborë sot paska rënë
Dushk e barë i paska zënë
Që gjelbëronin fush e mal
I mbuloi palë-palë
Paskan dal ca re në qiell
Paskan zënë të bukurin diell
Që rrezonte në katër anë
E qetonte gjith dunjanë
Do ta gjej unë një burim
Do të pi nga ai besim
Do ta ndez një shpirt të vdekur
Ta forcoj e ta bëj hekur
Retë e zeza do ti thajë
Ti shpërbëjë e ti përlajë
Të rrezoj ky diell i ngrohtë
Le ta shkrij borën e ftohtë
Zemrën flakë le t’ma ndezë
E të mbushem përplot shpresë
Dhe gjithqka që nuk e dij
Të ma ndrij kjo dritë e tij
T’më këndell nga errësira
Të më thotë se ç’është e mira
T’më përudhë në rrugn’ e mbarë
Nga e kota t’më lë ndarë
Kur të vdes e t’më harroj moti
Faqebardhë të shkoj te Zoti

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP