Lavdia i qoftë Zotit

>> Monday, February 15, 2010

Neki MUSLIU

Biljona sy me dritë si diell
Po të kesh dhe diellin sy,s’mjafton
Se ç’e do or trimi im
zërat syri s’i dëgjon

Biljona vesh më pas,po të kesh
kokën veshësh ty mbulo
po se pate një sy ndryçues
biljona veshë më kot ç’i do

Dhe të kesh trupin shtatëselvi
Dhe bukurin ëngjellore
Ty prap o mik shtype nefsin
Lavdia i qoftë Zotit prore

Se ne shohim me dritën e Zotit
Dhe ne dëgjojm madje,me dëgjimin e Tij
Afërsia jon or trim,me All-llahun
Është loti ynë, dhe mëshira e Tij

Me Zotin!A s’kërkojm nga“Zoti”,mëshirën e“Zotit”
Ne dhe falenderojm me fjalët e Zotit Vet
Ne dhe ushqehemi nga ushqimi i Tij që e gatoi Ai,Vet
Ne dhe ecim në rrugën e Tij që Ai e ndërtoj Vet

E pra ç’je ty onjeri,në këtë botë të vogël
Në këtë botë ku Zoti gjithandej promovon Vehten
Falendero All-llahun,o rob i dobët se ty prap nuk je
Askush tjetër,pos Zoti Vet,i cili falenderon vehten!

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP