Fundi i vështirë

>> Monday, December 22, 2008


Ndjeva të rahurit e zemrës
Që kërkonin shpëtim
Kot u afruan të gjithë
Por asgjë…
Ky shpirt mori
Një rrugë pa kthim
Në oazën e jetës
Mbeti vetëm,
Kujtimi dhe emri im.


Sejhane MEMETI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP