Zemrën e sheh ZOTI

>> Tuesday, December 30, 2008


Të jesh me këto cilësi
Vërtetë është mirësi
I Pashëm me trup t’shëndoshë
I mençur dhe plot edukate
I ndershëm me moral të lartë
Të ndihmosh t’pamundurin
Dhe atë që është I ngratë
Zemër pastër plot bujari
T’luftosh për fe e Atdhe
Është krenari
I mëshirshëm dhe korrekt
Për të gjithë
Vetëm I drejtë

Dhe të mbash ekuilibrin e zemrës
Në drejtësi ,mëshirë, e korrektësi,
Është gjenilae

E Zemrën e sheh vetëm Zoti

Adnan Ameti - Kumanovë

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP