Islami, fe e vërtetë

>> Friday, December 26, 2008


Jam e lumtur dhe krenare,

Që Islami është fe përfundimtare.

Jetën anash nuk duhet lënë,

Kështu i Dërguari i Zotit ka thënë.

S’jetoj dhe veproj për karrierë,

S’më nevojitet pozita pa sinqeritet,

Dua zemrën time Islami t’ma frymëzoj,

Në çdo anë të Botës kudo që shkoj.

E dua familjen, shoqërinë e jetën,

Mbi të gjitha, Zotin tim.

E vërteta se Allahun e dua,

I Cili meriton të duhet pa u ndalur.

Në një të afërt a të largët,

Të gjithë e gjithçka do të lë pas,

Shpresoj të më presin melaiket përgëzuese në Ahiret,

Të shijoj aromën që më parë s’e shijova,

Të përjetoj parajsën, tërë jetën e ëndërrova.


Arlinda TOPOJANI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP