M U H A M M E D I A. S.

>> Wednesday, December 31, 2008


Një nënë e pastër
Me emrin EMINE
Këtë Resul e ka lindë
Pa hamendje dhe dyshim
Krijuesit të vet iu bindë

Fjalën e parë
nga goja që lëshoi
All-llahun e madhë
E lartësoi.

Ende pa lindë
Babai I vdiq
Për botën erdhi sihariq

Jetim pa baba është rritë
All-llahun nji e ka ditë

Jetonte dhe është rritë
Ke gjyshi i vetë
Zoti I madhë
E shpalli Profet.

I dërguar
Për mbarë njerëzinë
Për ti udhëzuar
Për mirësinë

Ishte I pastër Si loti
Për moral
Si gjindej shoqi

Drejtësinë pati
Në rendë të parë
Besnik e thirrte
Populli mbarë.

Adnan Ameti - Kumanovë

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP