Në rrypin e GAZËS

>> Tuesday, December 30, 2008


Flakë , tym I zi
Korbat fluturojnë mbi

Poshtë , gjamë , ofkamë
Vajë , trishtim
Çdo ditë
Nga mbrëmja deri n’agim

Jehudët s’kanë mëshirë
Janë shokë të djallit
Luftojnë së bashku me të
Kundër palestinës
dhe çdo muslimani

Bota bë sehir
O Zot si skan pak mëshirë
Në rrypin e gazes
Po vriten gra,
Po vriten fëmijë,
Po gjuhet në tempuj
Po rrënohen shkolla e xhami

Aty po derdhet gjak pa ndalë
Fëmijët po mbeten Jetim
Lotët në faqe ju kanë tharë
Ah palestinë , palestinë….

Adnan Ameti -Kumanovë

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP