Mos e mohoni Atë

>> Thursday, October 16, 2008


Mjerë për ju që ju lindi nana dhe jetoni

Dhe mjerë për ju që lindni fëmij' e i gëzoni

Lëvizeni e lëvizni deri sa frymoni përmbi dhe

E nuk e dini q'ju shtyu në lëvizje dhe pse?

E nuk e dini se ç'shkak ju shtyu me jetue

As nuk lodheni shkakun me kërkue

Rrugës për te Zoti hapat mbrapsht i ktheni

Po nga do që veni ju Zotin e gjeni

Shkakun e pa shkak që q'do gjë shkakton

Të Parin e Pafillim e të Pafund që ekziston

ç'thua kush i mba sendet në gjithësi

Që sillen e sillen me shum saktësi

Pa mend edhe shpirt që të gjitha jan

Veq Zotit Të Madh askush nuk i mbanë...


Argjend Xhelili

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP