DASHURINË NDAJ ALL-LLAHUT

>> Wednesday, April 01, 2009


Nga frika gjithë t’përkulen
Që nga zjarri të shpëtojnë
Me vepra t’mira dhe ibadet
Shpresojnë
shpërblimin me xhennet

Në xhennet të kalojnë
Në saraje jetën t’vazhdojnë
Ti përjetojnë aty knaqësitë
Dhe të gjitha mirësitë

Jo që unë kam frikë nga zjarri
As për xhennetin nuk ëndërrojë
Por dashurinë ndaj All-llahut
S’dua me asgjë ta zëvendësojë


Adnan AMETI

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP