Padrejtësisht dhe gabimisht

>> Wednesday, April 29, 2009


I është shkelur zemra pa mëshirë
Dhe i ka ikur truri për të mos iu kthyer
Duke iu mbjellur në shpirtin e tij
Një ndjenjë braktisjeje
Nga dashuria e tij e paparë
Një të dashuruari
I është bërë jeta ferr
Duke qenë i pa drejtë me veten e tij
E bëntë jetën të burgosur
Duke dashur ta fsheh atë dashuri
Që kurrë nuk do të mund t’i ikën
Një i dashuruar
Me thëniet e tij të zemrës
Universin e kish pushtuar
Duke i thënë princesës së tij
Vetëm ty do të të dua
Një të dashure
Ai i dashuruari.
Gabim dhe vetëm gabim
Ka bërë e dashura e tij
Kur ia kishte kumtuar dashurinë
Për një tjetër burrë
Që ajo e kishtë cilësuar më të pashëm e të pasur
Por dashuria e të dashuruarit
Nuk do të fshihet nga faqet e historisë
Së të dashuruarve për jetë e mot

Hevzi ZEQIRI

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP