Kodra e Bedrit

>> Tuesday, April 07, 2009


Pse? Kodra eBedrit po dridhet
Vallë vullkani në të flake po ndizet
Jo. Dëshira për ndihmë ndaj besimtarëve
Kundër errësirës dhe luftë ndaj qufarëve

Ndihma nga qielli i lartë po zbret
Përmes rrugës diellit ushtria me melek
Luftë e ashpër me ushtrin qufare
Trupat u binë në tokë t’goditur me zjarre

Gjaku po rrjedh, avull e shkumë
Po ikin qufarët pa kokë me mundë
Resulullahu n’mesë ushtrisë besimtare
SHKËLQEN
Dielli e puthë në ballë,në rrugë të Zotit
NGADHNJEN!

Adnan Ameti

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP